Budinca de chia cu mango, cimbru si iaurt

Budinca de chia cu mango, cimbru si iaurt

Budinca de chia cu mango, cimbru si iaurt

Mereu mi-a placut budinca de chia. Este usor de pregatit, bunuta tare si merge de minune la micul dejun, mai ales cu niste fructe proaspete.

Ce nu mi-a placut foarte mult e ca aceste seminte mici mai raman cateodata printre dinti si masele si nu e o senzatie tocmai placuta. Pentru ca bebelusilor se ofera chia rasnita, apoi hidratata, am pregatit si pentru mine budinca in felul acesta, cu seminte rasnite. Chiar daca nu mai are acelasi aspect, eu o prefer asa.

Ingrediente si mod de preparare pentru budinca de chia cu mango, cimbru si iaurt:

  • 1 lingura de chia
  • 8 linguri de apa
  • 200 ml de iaurt 3,5 % grasime
  • 1 mango mare si copt
  • 1 crenguta mica de cimbru proaspat

Semintele chia le-am rasnit, apoi le-am hidratat 15 minute in cele 8 linguri de apa.

Am blendat iaurtul cu mango curatat si crenguta de cimbru, apoi am adaugat semintele hidratate. Am omogenizat si am asezat budinca in pahare.

A fost absolut delicioasa.

Budinca de chia cu mango, cimbru si iaurt

Pentru mai multe retete va puteti inscrie si pe grupul de diversificare:

https://www.facebook.com/groups/2330598313870897/

Daca vrei sa fii la curent si cu alte postari, urmareste ourdailyfood si pe facebookinstagram sau aboneaza-te la newsletter ca sa primesti pe e-mail urmatorul articol.

Pana la urmatoarea reteta eat well, be happy, love food!



error: Content is protected !!