Chiftele din cartofi si branza

Chiftele din cartofi si branza

Chiftele din cartofi si branza

Pentru cei ce indragesc chiftelele, aceasta este o idee rapida si usoara. Noi am servit chiftelele din cartofi si branza alaturi de fasole verde si cateva rosii uscate, dar merg perfect langa o salata proaspata.

Ingrediente si mod de preparare pentru chiftele din cartofi si branza:

  • 500 gr de cartofi
  • 100 gr de branza – eu am folosit cheddar maturat
  • Verdeata dupa plac – am folosit marar si patrunjel
  • 2 linguri de faina
  • 2-3 linguri de pesmet
  • 1 lingura de fulgi de drojdie inactiva
  • Sare si piper
  • Cateva linguri de faina sau pesmet pentru final – optional
  • 1 ou – optional

Cartofii i-am fiert in coaja, apoi i-am curatat si dat pe razatoare. Am razuit si branza. Verdeata am tocat-o marunt. Puteti adauga si un ou, eu nu am adaugat, pentru ca se leaga foarte bine si fara.

Am amestecat toate ingredientele si am format chiftele. Le-am dat prin faina, apoi le-am prajit in putin ulei.



Daca vrei sa fii la curent si cu alte postari, urmareste ourdailyfood si pe facebookinstagram sau aboneaza-te la newsletter ca sa primesti pe e-mail urmatorul articol.