Conuri cu crema de branza - aperitiv festiv

Conuri cu crema de branza – aperitiv festiv

Conuri cu crema de branza – aperitiv festiv

Probabil deja ati inceput cautarile pentru mesele de sarbatoare, asa e? Eu va dau o idee simpla, dar de mare efect. O crema delicioasa de branza, ornata ca niste conuri de brad. Bineinteles ca puteti alege sa puneti sub conuri orice alta crema sarata sau dulce, un pate sau ce altceva doriti.

Ingrediente si mod de preparare pentru conuri cu crema de branza – aperitiv festiv:

  • 200 gr de crema de branza – eu am folosit Philadephia
  • 50 gr de curmale proaspete – cantarite fara samburi
  • 50 gr de migdale
  • Pentru decor: Migdale intregi cu coaja
  • Optional: puteti adauga ierburi aromatice dupa gust

Dupa cum deja ati ghicit, modul de preparare este extrem de simplu. Am pus curmalele si migdalele in robotul de bucatarie si le-am maruntit bine de tot, pana am obtinut un fel de pasta. Am adaugat si crema de branza si am mai mixat cateva secunde.

Am modelat conurile cu mana si le-am asezat pe o farfurie, apoi am asezat migdalele deasupra cremei pentru efect. Daca aveti crengute de rozmarin le puteti folosi. Arata foarte bine si veti avea o farfurie 100% comestibila. Eu am avut niste rozmarin care era cam anemic, asa ca am ales sa ornez cu cateva crengute de brad.

Daca vrei sa fii la curent si cu alte postari, urmareste ourdailyfood si pe facebookinstagram sau aboneaza-te la newsletter ca sa primesti pe e-mail urmatorul articol.

Pana la urmatoarea reteta eat well, be happy, love food!