30 oct. Crema de branza din caju si migdale
Crema de branza din caju si migdale
A venit timpul pentru Eva sa guste crema de branza din caju si migdale. Pufoasa, delicioasa, perfecta pentru micul dejun sau o gustare. Ingredientele si modul de preparare sunt simple, ca pentru o mama ocupata si cu putin timp de bucatareala.
Ingrediente si mod de preparare pentru crema de branza din caju si migdale:
- 70 gr de caju hidratat
- 30 gr de migdale hidratate
- 1 lingura generoasa de lapte de cocos gras sau crema de cocos
- 1 lingura de fulgi de drojdie inactiva
- 1 catel mic de usturoi
- 1 lingura de ulei de masline presat la rece
- Zeama de lamaie – dupa gust
- Condimente dupa gust: oregano, cimbru, ierburi proaspete, boia, ceapa verde, etc.
Nucile caju si migdalele au stat la hidratat peste noapte. Dimineata am curatat migdalele de pielita maronie si le-am pus in blender impreuna cu nucile caju, laptele de cocos, fulgii de drojdie inactiva, usturoiul, uleiul de masline, zeama de lamaie si putin oregano. Am blendat totul intr-o pasta fina fara a mai adauga apa.
Am intins aceasta branza peste niste pancakes cu zuchini. Eva s-a declarat fan! Sa aveti pofta!
Pentru mai multe retete va puteti inscrie si pe grupul de diversificare:
https://www.facebook.com/groups/2330598313870897/
Daca vrei sa fii la curent si cu alte postari, urmareste ourdailyfood si pe facebook, instagram sau aboneaza-te la newsletter ca sa primesti pe e-mail urmatorul articol.