Batoane energetice de cereale sau granola

Batoane energetice de cereale sau granola

Batoane energetice de cereale sau granola

Poate ca de multe ori e greu sa decidem ce servim la micul dejun, ce gustare sa punem la pachet copiilor, sau chiar pentru noi. Propunerea mea este rapida si foarte simpla. Batoane energetice de cereale.

Aceste batoane se pregatesc rapid si tin piept foamei, fiind pline de seminte. Ce sa mai spun, ca sunt si delicioase.

Cu ajutorul celor de la Sano Vita am reusit sa adun toate produsele necesare retetei, produse de calitate, la un pret foarte bun.

Ingrediente si mod de preparare pentru Batoane energetice de cereale sau granola:

  • 150 gr de fulgi de ovaz
  • 100 gr de migdale Sano Vita
  • 100 gr de seminte de floarea soarelui
  • 50 gr de seminte de susan
  • 30 gr de seminte de chia
  • 30 gr de seminte de in
  • 30 gr de chipsuri de cocos
  • 100 gr de unt de arahide
  • 50 ml de apa
  • 6 curmale
  • Vanilie
  • Optional: cateva chipsuri de ciocolata

Pentru un gust mai placut si mai intens, am pus fulgii de ovaz, migdalele si semintele de floarea soarelui la copt, intr-o tava. Au stat in cuptor cam 10-15 minute, pana s-au rumenit usor.

Curmalele le-am hidratat aproximativ o ora, dupa care le-am scurs si blendat pana am obtinut o pasta.

Batoane energetice de cereale sau granola

Am amestecat semintele intre ele, untul de arahide cu apa si vanilia, apoi am omogenizat totul. Am pus compozitia rezultata intr-o tava de 24×24 tapetata cu hartie de copt. Am aplatizat cu o spatula semintele si am pus tava in cuptor pentru aproximativ 20 de minute, sau pana marginile au devenit usor aurii.

Cand compozitia s-a racit complet am taiat 12 batoane de cereale.

Batoane energetice de cereale sau granola

Comanda pe www.sanovita.ro introducand codul promotional „ourdailyfood” si primesti 15% reducere de fiecare data!

https://www.sanovita.ro/migdale-500g-86.html

Daca vrei sa fii la curent si cu alte postari, urmareste ourdailyfood si pe facebookinstagram sau aboneaza-te la newsletter ca sa primesti pe e-mail urmatorul articol.