Mango lassi - bautura traditional indiana

Mango lassi – bautura traditional indiana

Mango lassi – bautura traditional indiana

Mango lassi este o bautura extraordinar de gustoasa. Ea combina aroma si dulceata fructului mango cu parfumul intens, unic si pretios al cardamomului verde.

Ce veti obtine din aceasta combinatie nu va fi un banal smoothie, ci o bautura parfumata si cu un gust inconfundabil.

Ingrediente pentru mango lassi – bautura traditional indiana:

  • 2-3 mango bine copti
  • 400 ml de iaurt (eu am folosit iaurt de migdale)
  • 200 ml de lapte (eu am folosit lapte vegetal de migdale)
  • 4 cuburi de gheata
  • 1/2 de lingurita de pudra de cardamom verde
  • Putina zeama de lamaie
  • Optional: sofran
  • Optional: o mana de fistic sau caju(hidratat)
  • Optional: indulcitor

Am curatat mango si l-am feliat. L-am adaugat in vasul blenderului impreuna cu iautul, laptele, cuburile de gheata, cardamomul, zeama de lamaie, doua fire de sofran si caju. Nu am mai adaugat indulcitor pentru ca mango a fost foarte copt si dulce.

Acest smoothie se serveste imediat, sau se poate pastra in frigider, dar nu mai mult de o zi.

Mango lassi - bautura traditional indiana

Daca vrei sa fii la curent si cu alte postari, urmareste ourdailyfood si pe facebookinstagram sau aboneaza-te la newsletter ca sa primesti pe e-mail urmatorul articol.

Pana la urmatoarea reteta eat well, be happy, love food! 🙂

 

Retete vegane, de post!



error: Content is protected !!