Maioneza de avocado, sos de avocado, maioneza de post

Maioneza de avocado, sos de avocado, maioneza de post

Maioneza de avocado, sos de avocado, maioneza de post

Maioneza de avocado este gata intr-un minut, cere putin ulei si merge bine pe langa multe feluri de mancare. Noi o folosim ca sos pentru salata, diverse wrap-uri, sandwichi-uri, etc.

Pentru ca saptamana asta am cumparat de la piata un kilogram de avocado, am facut o portie dubla de maioneza si am folosit-o atat la o salata colorata si savuroasa, cat si la wrap-urile pe care le-am pus ca pachet nepoatei mele.

Mai jos gasiti reteta maionezei de avocado:

Ingrediente si mod de preparare pentru maioneza de avocado, sos de avocado, maioneza de post:

  • 2 avocado
  • 80-100 ml ulei de masline
  • Zeama de lamaie
  • 1 catel de usturoi(optional)
  • 60 ml de apa rece
  • Sare

Modul de preparare este extrem de simplu, Am taiat cei doi avocado in jumatate, le-am scos samburii, am scobit tot continutul fructelor si l-am adaugat intr-un vas cilindric. Deasupra am turnat uleiul de masline(puteti folosi fara probeme si ulei de floarea soarelui), usturoiul, zeama de lamaie si sarea. Am blendat totul cu blenderul vertical, iar cand totul a devenit foarte cremos si avocado si-a deschis putin culoarea, am inceput sa adaug cate putina apa, pana am terminat-o.

Acesta este tot procesul. Maioneza de avocado, sos de avocado, maioneza de post este gata.

Puteti adauga mai multa apa si obtineti un dressing perfect pentru salate, puteti adauga mai mult sau mai putin ulei, dupa preferinta. Eu am adaugat 100 de ml pentru cei doi avocado si am obtinut o maioneza super, cu o tinuta perfecta, ferma.

Pozele vorbesc de la sine:

Daca vrei sa fii la curent si cu alte postari, urmareste ourdailyfood si pe facebookinstagram sau aboneaza-te la newsletter ca sa primesti pe e-mail urmatorul articol.

Pana la urmatoarea reteta eat well, be happy, love food! 🙂

 

 

Reteta de post, vegan



error: Content is protected !!