Chiftelute delicioase cu zuchini si ementalImi plac chiftelele pentru ca se pregatesc repede, pentru ca merg bine pe langa cartofi, orez, legume, salate, in wrapuri, ca aperitiv, iar la foame merg si goale.Chiftelutele mele preferate sunt cele din zuchini sau dovlecel, cele din conopida si...

Brownies cu cheesecake sau negresa cu branza si cireseBrownie, cheesecake, cirese sau visine; gusturi si texturi diferite, toate intr-un singur desert decadent.Combinatia de negresa ciocolatoasa si cheesecake este nemaipomenita, iar daca mai adaugam un strat de visine sau cirese, obtinem un dezmat culinar de care...

Sarmale vegetariene, de post cu hribi si linte rosieSarmalele sunt iubite de toata lumea sau cel putin de marea majoritate, iar de data aceasta am incercat o combinatie noua pentru mine: sarmale cu linte. Nu am pus decat vreo 4 linguri de linte, am adaugat...

Ciorba de pleurotus sau ciorba de burta falsaAceasta ciorba este o alternativa delicioasa pentru ciorba de burta sau ciorba radauteana. Pe vremea cand mancam carne nu imi placea deloc ciorba de burta, dar pe aceasta cu ciuperci pleurotus o iubesc. Deci aceasta ciorba este perfecta...

Tort de morcovi cu crema de branza si zmeuraSunt multe torturi delicioase, care mai de care mai complexe, mai frumoase si mai aromate, dar unul dintre preferatele familiei a fost, este si va ramane TORTUL DE MORCOVI. Este un tort nepretentios care se face usor...

Maioneza de avocado, sos de avocado, maioneza de postMaioneza de avocado este gata intr-un minut, cere putin ulei si merge bine pe langa multe feluri de mancare. Noi o folosim ca sos pentru salata, diverse wrap-uri, sandwichi-uri, etc.Pentru ca saptamana asta am cumparat de la...

Paste primavera - paste veganeDe cateva zile am tot visat la o portie de paste cu legume colorate, asa ca m-am aprovizionat si dupa ce am venit de la piata m-am apucat de treaba. Am pregatit paste primavera. Niste paste gustoase, sanatoase, usoare, cu multe...

Snitele din fulgi de ovaz - reteta de postPoate ca suna ciudat, snitel din fulgi de ovaz, dar aceasta reteta merita incercata! Are consistenta si textura unui snitel, are un invelis crocant, un gust bun si un mod de preparare foarte simplu. Mama obisnuia sa...

Vafe umplute cu crema vegana de mentaNu stiu despre voi, dar mie imi place menta foarte mult. Are o aroma si un parfum superb si pentru ca e sezonul ei, o folosesc in tot mai multe combinatii. In creme, inghetate, limonade si alte bauturi sau...

error: Content is protected !!