Tagliatelle de post - colorate naturalPastele sunt apreciate de toata lumea, iar atunci cand nu ai timp pentru gatit, nu e nimic mai usor decat sa fierbi niste paste peste care sa adaugi un sos simplu de rosii sau ulei de masline, usturoi si patrunjel,...

Pita sau paine pentru doner kebabAceasta paine pufoasa si aromata este ideala atat pentru sandwichiuri, cat si pentru a fi consumata alaturi de salate, tocane, dulceturi, pateuri sau pe langa orice altceva. Eu am facut astazi o portie de paine si am pregatit din ea...

Crackers cu rozmarin si cimbru sau biscuiti saratiIn ultima vreme m-a preocupat intens gasirea unor idei practice pentru pachetul de pranz. Am venit cu tot felul de idei, una dintre ele fiind acesti minunati biscuiti sarati sau crackers cu ierburi aromatice. Sunt deliciosi, merg pe...

Cozonac vegan sau de post extra pufosZilele astea am vazut cozonaci peste tot. Pe Facebook, Instagram, in toate magazinele si patiseriile de prin zona. Lumea e in febra pregatirilor si cozonacul este nelipsit de pe masa de sarbatoare. Mi s-a facut pofta! Ochiul vede, inima...

Tort sarat de conopida sau tarta din conopidaCine spune ca torturile trebuie sa fie neaparat dulci?! Un tort sarat poate fi aperitivul perfect pe o masa de sarbatoare. Pentru ca imi place foarte mult conopida, am ales-o pentru acest tort aperitiv. Un tort sarat, pufos...

Samosas cu cartofi si mazare - aperitiv indian popularIn orice restaurant indian ati merge, samosas apare in meniu ca un aperitiv insotit de diferite sosuri: dulci, dulci - acrisoare sau picante. De cele mai multe ori varianta vegetariana este umpluta cu cartofi si mazare, asezonata...

Chiftele din linte rosie sau mini burgeri din linteChiftelele din linte sunt foarte gustoase si m-am gandit sa le pun in valoare facand niste burgeri. Nu orice fel de burgeri, ci o varianta mini - perfecta pentru zile de nastere, musafiri, copilasi sau numai buni...

Tort de morcovi cu crema de branza si caramelCand lumea aude de prajitura sau tort de morcovi de obicei stramba din nas, crezand ca asa ceva nu poate nicidecum sa fie gustos. Cum sa folosesti morcovul la un tort? Ei, cum? Foarte usor! Tortul de...

Biscotti/cantuccini vegani cu portocale, migdale si merisoareBiscuitii sunt nelipsiti din casa noastra, iar acesti biscotti/cantuccini sunt perfecti pentru ceaiul de dimineata sau cel de la ora 5. Sunt crocanti, aromati si perfecti pentru rontait. Textura acestor biscuiti este mai dura, in mod normal fiind serviti...

Supa crema de linte rosie cu mentaLintea este foarte apreciata in casa noastra. O folosim des la pateuri, la ciorbe si supe, in tocana, chiftele, burgeri, chiar si pentru sos la paste.Exista mai multe feluri de linte: rosie, verde, neagra, maro. Pentru supa de astazi...

error: Content is protected !!